Tel. 073 – 549 22 36      

Osteopathie Summum- Specialist in pijn en vermoeidheid

Mijn naam is Tom van Summeren- Specialist in Pijn en Vermoeidheid

Ik werk volgens de REVO-methode die ik heb ontwikkeld met de opgedane kennis vanuit de opleidingen die ik gevolgd heb:

fysiotherapie, osteopathie en orthomoleculaire geneeskunde. 

Met deze methode kan ik beter tot de oorzaak van een probleem komen!

Een osteopaat behandelt klachten en blessures variërend van een lokaal enkeltrauma tot meer uitgebreide problematiek zoals bijvoorbeeld spastische darm of concentratieproblemen. Telkens zal de osteopaat het gehele lichaam onderzoeken om te kunnen herleiden waarom een klacht is ontstaan of chronisch is geworden. De osteopaat probeert op zoek te gaan naar de oorzaak van uw klacht.

We onderzoeken de relatie tussen verschillende klachten

Veel klachten en blessures hebben hun weerslag op de verschillende systemen van het lichaam. Zo zijn de meeste mensen bekend met de relatie tussen een hartprobleem en pijn in de linker schouder, of bijvoorbeeld de menstruatieperiode in relatie tot rugpijn en uitstraling aan de achterzijde van de bovenbenen. Naast deze voorbeelden zijn er nog tal van andere relaties te benoemen waar mensen in het dagelijks leven hinder van kunnen ondervinden. De osteopaat is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van deze onderlinge relaties.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u terecht op de website van Wat is Osteopathie? – Summum Summum (summum-vitaliteit.nl)

Logo Mednetwerk paramedisch centrum

Avantilaan 7
5482 RE Schijndel
Tel. 073 - 549 22 36