Tel. 073 – 549 22 36      

Nieuwsbrief Zomereditie

Nieuwsbrief 2022 – zomereditie

Wij vieren feest!!                                                                                    

Mednetwerk bestaat dit jaar 15 jaar!! Daar zijn wij trots op! We vieren dit graag met al onze sporters van de medische training en de zwemgroepen. Iedere sporter ontvangt een klein cadeautje om dit samen te vieren, kleine tip van de sluier: “Goed hydrateren, is beter presteren!”                                                                                        

Weetje: Ideaal streef je naar een waarde <2% vochtverlies tijdens een 

inspanning, want vanaf > 2% is sprake van een daling van je prestatieniveau van 10-20%.

Zomer op komst
De zomer is aan de gang, de zon schijnt en Mednetwerk is 52 weken per jaar open. Ook tijdens de zomerperiode kan je doorgaan met je medische training volgens het reguliere rooster. Gelukkig brengt de airco de nodige verkoeling, hoewel sommige nu al graag hun oefeningen doen op ons dakterras! 

Voor onze zwemmers van de hydrotherapie is er helaas een korte sluiting vanwege onderhoud.
Deze vindt plaats in week 31,32 en 33. (1 t/m 21 augustus).
Wij zien jullie graag weer terug vanaf week 34 in een opgefrist zwembad 

In de vorige nieuwsbrief hebben we al uitgelegd dat het tijdelijk stopzetten van je abonnement in de vakantie geen optie meer is. (Je kunt pas na 3 maanden weer starten). Je mag wel gemiste trainingen vóór je vakantie en/ of ná je vakantie inhalen.  

Wil je het abonnement toch opzeggen en lukt dit niet zelf, mail dan naar info@mednetwerk.nl. We sturen je een bestand toe waarin wordt uitgelegd hoe dit makkelijk te doen. 

Veranderingen binnen Mednetwerk

  • Harm en Freek zijn inmiddels een tijdje aan de slag binnen Mednetwerk en met veel plezier en enthousiasme geven zij vorm aan de trainingen. Zij zitten boordevol ideeën voor verdere verbeteringen.  
  • Administratief is er helaas een tijd geweest van onderbezetting van personeel, achterstand in administratie en een overgang naar een nieuw systeem. Dit alles was niet altijd erg gelukkig voor ons allen. Ondertussen zijn steeds meer zaken op orde. Bedankt voor jullie begrip waar het niet altijd even vlot is verlopen. 
  • Maandelijks staat een nieuw schema in de app (tot een max. van 5). Deze zijn vernoemd naar de maand van uitvoeren. Het is goed om deze schema’s te herhalen. 
  • Vanaf augustus a.s. worden voor alle medische sporters tussenevaluaties in gepland met als doel om te kijken waar jullie staan, wat jullie verwachtingen zijn en wat de doelen voor de komende periode zijn. Harm en Freek gaan jullie hiervoor benaderen.
  • Er zullen diverse workshops gepland worden. Er wordt gestart met een tape cursus, ben je geïnteresseerd? Sluit dan (gratis) aan  op woensdag 14 september en woensdag 14 december 2022. Meldt je aan via  rob@topfysiotherapieschijndel.nl.  (Vol=Vol, max. 12 personen)

 

Mednetwerk wenst u een fijne zomer!! 

Vragen ?
U kunt deze mailen naar info@mednetwerk.nl of spreek Harm of Freek even aan, zij helpen je ook graag.

Logo Mednetwerk paramedisch centrum

Avantilaan 7
5482 RE Schijndel
Tel. 073 - 549 22 36