Tel. 073 – 549 22 36      

Nieuwsbrief Najaar 2023

Wist je dat:

Lachen is goed voor je gezondheid omdat het endorfines vrijmaakt, stress vermindert en zelfs pijn kan verzachten, waardoor het een belangrijk onderdeel is van een gezonde leefstijl.

We hebben wat nieuws te melden dat zowel een lach als een traan kan veroorzaken, maar bovenal een glimlach op ons gezicht zal toveren. Laten we beginnen met een afscheid en vervolgens een warm welkom aan onze nieuwe teamleden!

Afscheid van Freek:

Met gemengde gevoelens nemen we afscheid van onze gewaardeerde collega, Freek. Hij heeft besloten om een nieuwe weg in te slaan en zal zich wijden aan het helpen van Oekraïense vluchtelingen. We wensen Freek veel succes met zijn nieuwe baan.

Welkom Dirk en Fien:

Wij zijn blij dat we jullie kunnen voorstellen aan onze nieuwe aanwinsten, Dirk en Fien.

  • Dirk: Geboren en getogen Helmonder met 25 rondjes om de zon op zijn naam. Als sportkundige is hij gespecialiseerd in kracht- en conditietraining. Dirk’s passie ligt in het sterker maken van sporters van alle niveaus en achtergronden. Of je nu voor het eerst de sportschool betreedt of een doorgewinterde atleet bent, Dirk staat voor je klaar. Bovendien deelt hij een enthousiasme voor honkbal, vechtsport en meer. Voel je vrij om over deze (of andere) onderwerpen te kletsen, maar zorg ervoor dat je ondertussen je oefeningen afmaakt
  • Fien: Studeert Fysiotherapie in Eindhoven en doet al ruim 2,5 jaar fanatiek aan krachttraining. Nu ze is begonnen met de medische fitness is ze 24/7 te vinden op de zwembadweg. Ook loopt ze stage bij Topfysiotherapie Schijndel. Fien is altijd in voor een praatje en kijkt ernaar uit om met jullie aan de slag te gaan.

Aanpassingen in het schema: 

Met de komst van Dirk en Fien hebben we ons schema een beetje aangepast. We hopen dat jullie deze veranderingen accepteren en verwelkomen.

Introductie van stagiaire Jamie: Op de woensdagen en donderdagen gedurende de rest van het schooljaar (tot en met juni 2024) verwelkomen we stagiaire Jamie. Jamie is 17 jaar oud en heeft een passie voor hockey en fitness. Hij zit momenteel in het tweede leerjaar van de opleiding Summa Sport en Bewegen met als profielkeuze SBG (Sport Bewegen en Gezondheid).

Jaarlijkse evaluaties: 

De jaarlijkse evaluaties staan weer voor de deur.
We zullen rond december beginnen met
het plannen van de evaluaties 

Contact met de Mednetwerk:

Vanaf januari 2024 verandert onze contactmethode. Voor vragen en afspraken kun je niet langer rechtstreeks contacten via de mywellness app. In plaats daarvan vragen we je om gebruik te maken van een link in de mywellness app, waar je onderaan de beginpagina een link vindt naar onze WhatsApp of je kunt ons toevoegen op 073-4592236. Mocht het niet lukken, spreek dan de trainers of de praktijkondersteuners bij de balie even aan. 

Lidmaatschapskosten update: 

Een kleine aankondiging – de lidmaatschapskosten voor degenen die één keer per week trainen, zullen met slechts €1,- per maand omhoog gaan vanaf 1 januari 2024. Deze bescheiden bijdrage zal ons helpen om de kosten van onze sportgroepen te dekken, zodat we onze dienstverlening op het hoogste niveau kunnen handhaven.

Laten we samen doorgaan met sporten, lachen en onze gezondheid opbouwen. 

Logo Mednetwerk paramedisch centrum

Avantilaan 7
5482 RE Schijndel
Tel. 073 - 549 22 36