Tel. 073 – 549 22 36      

Medische training

Klachten of conditie op peil brengen?

Dan is de medische training echt iets voor u. De training is erop gericht om uw klacht te bestrijden en/of uw conditie op te bouwen. Ook geschikt voor mensen die eigenlijk niet zo van fitness houden. Onze enthousiaste trainers bieden een  variatie aan de oefeningen.

Voor wie is deze training geschikt?

Voor iedereen die onder begeleiding wil sporten maar zeker ook met lichamelijke klachten, zoals rug-, nek-, schouderklachten of chronische vermoeidheid. Voor meer informatie;  maak dan een afspraak voor een gratis intake gesprek met onze bewegingsagoog.

Opbouwfase

Iedereen start in deze fase. De eerste training bestaat uit een aantal fysieke testen en metingen. Aan de hand hiervan wordt uw schema samengesteld. Na één jaar krijgt u een evaluatie. Hier worden de testen van de beginmeting herhaald om te kijken wat u heeft bereikt en eventueel een nieuw schema op te stellen. Vervolgens kunt u zelf beslissen of u doorgaat met de trainingen

Vervolgfase

Na de opbouwfase kunt u een vervolg abonnement afsluiten.  Uw trainingsprogramma blijft gevarieerd en u traint nog steeds op afspraak met veel persoonlijke aandacht.

De trainingen vinden plaats op afspraak en duren een uur. In dit uur wordt er maximaal met vijf mensen tegelijk getraind, zodat u de juiste begeleiding krijgt.

Prijzen

Abonnementsvorm maandelijks opzegbaar

Medische training

  • 1x per week €56,- per maand
  • 2x per week €102,- per maand 

(via een automatisch incasso) 

Voor meer informatie;  maak dan een afspraak voor een gratis intake gesprek met onze bewegingsagoog. Of bel 073-5492236.

Inschrijven? 

Heb je een intake gehad en wil je jezelf graag inschrijven? Dit kan makkelijk door op de volgende link te klikken ClubBase.io

Vul je gegevens in en je ontvangt een bevestiging per mail via Clubbase wanneer je abonnement is geactiveerd.

Opzeggen abonnement? 

Stuur een mailtje info@mednetwerk.nl per wanneer je op wilt zeggen, reden van beëindiging abonnement en per wanneer je op wilt zeggen. U ontvangt een bevestiging per wanneer uw abonnement wordt beëindigd.

Logo Mednetwerk paramedisch centrum

Avantilaan 7
5482 RE Schijndel
Tel. 073 - 549 22 36