Tel. 073 – 549 22 36      

Medische training

Klachten of conditie op peil brengen?

Dan is de medische training echt iets voor u. De training is erop gericht om uw klacht te bestrijden of uw conditie op te bouwen. Medische fitness is ook geschikt voor mensen die eigenlijk niet zo van fitness houden. Onze enthousiaste trainers geven regelmatig variatie aan de oefeningen.

Voor wie is deze training geschikt?

Iedereen met lichamelijke klachten, zoals rug-, nek-, schouderklachten of chronische vermoeidheid. Twijfelt u of deze training iets voor u is? Maak dan een afspraak voor een gratis intake met onze Leefstijlcoach!

Opbouwfase

Iedereen start in deze fase. Deze fase bestaat uit 2 x 12 trainingen. Tijdens deze trainingen wordt er extra uitgelegd waar u op moet letten. Ook krijgt u oefeningen mee die u thuis kunt doen. Na de eerste 12 trainingen krijgt u een eindevaluatie. Hier worden de testen van de beginmeting herhaald, om te kijken wat u heeft bereikt en eventueel een nieuw schema op te stellen. Vervolgens kunt u zelf beslissen of u nogmaals 12 trainingen wilt volgen.

Abonnement

Na de opbouwfase kunt u een abonnement afsluiten. Daarmee kunt u een jaar lang elke week in kleine groepen onder begeleiding trainen. Uw trainingsprogramma blijft gevarieerd en u traint nog steeds op afspraak met veel persoonlijke aandacht. U krijgt alleen geen fysieke testen meer.

Voordat u aan deze medische fitness kunt deelnemen maakt u eerst een afspraak voor een intakegesprek en worden er een aantal fysieke testen gedaan. Aan de hand hiervan wordt uw schema samengesteld. Bij de medische training wordt door een sport- en bewegingsagoog of door de sportfysiotherapeut van Topfysiotherapie Schijndel een programma op maat gemaakt. De trainingen vinden plaats op afspraak en duren een uur. In dit uur wordt er maximaal met vier mensen tegelijk getraind, zodat u de juiste begeleiding krijgt.

Klik hier voor meer informatie over de tarieven.

Logo Mednetwerk paramedisch centrum

Avantilaan 7
5482 RE Schijndel
Tel. 073 - 549 22 36