Tel. 073 – 549 22 36      

Buiten trainingen van start!

Beste sporters, 


Na de persconferentie van maandag zijn wij gaan nadenken over opties om het sporten bij Mednetwerk weer op te pakken. De restrictie hieraan, is dat dit buiten moet zijn en met maximaal 4 personen. 


Wij willen natuurlijk maar al te graag weer beginnen en verwachten dat jullie ook niet kunnen wachten! 


Wat betekent dit voor jullie? Vanaf volgende week kunnen wij gebruik maken van de overkapping achter het zwembad. Dit is een vrij lange overdekte stoep van ongeveer 2 meter breed, grenzend aan een groot grasveld. 


We krijgen toegang tot de grote poort aan het rode pad net na BasicFit. Hier kunnen jullie doorheen en daar zal Barthel of Esmee op jullie wachten. Ook fietsen mogen evt. door deze poort.


Wij zorgen voor het materiaal en zorgen dat er afgebakende sportplekken zijn. Ook zorgen wij natuurlijk weer voor de benodigde desinfectiemiddelen. 


Wat belangrijk is, is dat je jezelf inplant via de Topfysiotherapie App. Vanaf later vandaag zullen hier weer (in eerste instantie beperkte) opties openstaan. Je zult ook zien dat de uren wat versprongen zijn. Er zit overal wat tijd tussen om geen overlap te krijgen met 2 groepen. Graag dus ook op de aangegeven tijd pas aanwezig zijn. Bij veel animo zullen we meer groepen gaan openen. Mocht het nu niet lukken om jezelf in te plannen, neem dan even contact op met Barthel (barthel@mednetwerk.nl) of Esmee (esmee@mednetwerk.nl). 


Belangrijk!: Wanneer je jezelf inplant voor een van de lessen zal ook het abonnement weer gestart worden. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van of je nu één of twee keer per week komt. Daar zullen we rekening mee houden.  


Daarnaast is het ook belangrijk om genoeg kleding aan te trekken (evt laagjes die uit kunnen). 


Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en hopelijk tot snel!


Groetjes, 
Barthel en Esmee 

Logo Mednetwerk paramedisch centrum

Avantilaan 7
5482 RE Schijndel
Tel. 073 - 549 22 36