Tel. 073 – 549 22 36      

Hieronder vindt u een overzicht van de trainingen die wij u bieden

Voor de medische fitness en beweegprogramma’s krijgt u vooraf een gratis intake gesprek waarin we samen met u gaan kijken wat uw wensen zijn en wat wij u kunnen bieden. Voor een overzicht van de verschillende trainingen en tijden klik hier

Medische fitness

Dit programma is bedoeld voor mensen die graag willen sporten onder professionele begeleiding, met aandacht voor het individu. De trainingen duren 60 minuten en worden verzorgd in kleine groepen van 4-5 personen door een van onze bewegingsagogen. Tijdens de intake – die voorafgaand aan de training plaatsvindt – worden uw persoonlijke doelstellingen bepaald. De bewegingsagoog vertaald deze doelstellingen naar een oefenschema op maat.

Gezondheidsprogramma

Wil je op een gezonde manier afvallen en daarnaast werken aan een gezonde leefstijl? Onze leefstijlcoach helpt je hierbij! Een gezonde leefstijl bestaat uit een combinatie van een gezond eet- en beweegpatroon en tijdens dit programma wordt hier dan ook uitgebreid aandacht besteed. Dit programma duurt 3 maanden en bestaat uit:

    • 24 x medische fitness (zoals hierboven beschreven)
    • 5 tot 6 coachings/ voedingsgesprekken, begeleidt door een leefstijlcoach

Afhankelijk van uw wensen, kunt u na 3 maanden de begeleiding voortzetten.

Hydrofit (zwembadtraining in 34 graden)

Dit programma is speciaal opgezet voor mensen met (chronische) pijnklachten, zoals bij reuma, fibromyalgie, artrose, enz. Hydrotherapie heeft een positieve uitwerking op de pijnklachten in spieren en gewrichten. Daarnaast wordt het oefenen in verwarmd water (34 graden) vaak als prettig en ontspannend ervaren. Tijdens deze trainingen in kleine groepen wordt u begeleidt door een van onze bewegingsagogen en leert u uw spieren en gewrichten op een juiste manier te bewegen en worden kracht en conditie verbeterd.

Vitaliteit en Balans (60 jaar en ouder)

Omdat ons lichaam – naarmate we ouder worden –  geleidelijk aan steeds kwetsbaarder wordt, hebben wij dit trainingsprogramma opgezet speciaal voor mensen van 60 jaar en ouder. Dit programma is gericht op het verbeteren van de conditie, kracht en stabiliteit/evenwicht. Hiermee wordt de kans op lichamelijke (ouderdoms)klachten verkleind en het risico op vallen verminderd. De trainingen van een uur worden begeleidt door een van onze bewegingsagogen en vinden plaats op woensdagmiddag in de gymzaal van basisschool de Regenboog, Hertog Jan II laan.

Deze trainingen zijn tot stand gekomen door samenwerking met Welzijn de Meierij.  De kosten bedragen € 5,00 per les.

Programma op maat

Naast de standaard producten die Mednetwerk aanbiedt, kan er ook een product voor u op maat gemaakt worden. Dit kan bestaan uit een combinatie van verschillende producten, geheel aangepast aan uw wensen en behoeften. Om te bepalen wat het beste bij u past, kunt u altijd een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvende intake via telefoonnummer: 073-5492236.

Logo Mednetwerk paramedisch centrum

Avantilaan 7
5482 RE Schijndel
Tel. 073 - 549 22 36