Tel. 073 – 549 22 36      

Gratis Workshop Gezonde Leefstijl

Gratis Workshop Gezonde Leefstijl

Gratis workshop Gezonde Leefstijl

Tegenwoordig geven het internet, social media en reclames veel informatie over gezonde keuzes in voeding en drank, en wat verantwoorde keuzes zijn om gezonder te leven. Vaak spreken deze berichten elkaar tegen en blijft de resterende vraag over: Wat mag nu wel en wat mag nu niet? En is dat dan ook goed voor mij? Daarnaast is men vaak erg druk met werk, hobby’s, vrienden, kinderen, het huishouden, sport en ga zo maar door. Hierdoor vergeten we te zorgen voor onszelf. Als het goed met jou gaat, gaat de rest vanzelf en levert je dat ook energie op. Maar hoe zorg je ervoor dat je jezelf fitter en energieker voelt?

Met de gratis workshop Gezonde Leefstijl gaan we uitzoeken wat een gezonde leefstijl is en hoe je terugval in oude gewoontes voorkomt. Het doel van de workshop is dat je zelfstandig gezonde en verantwoorde keuzes maakt in uw voeding en gedrag, en hoe je dit het beste kan volhouden. Hiervoor krijg je tips en handvaten aangereikt zodat je zelf aan de slag kan!

Datum:           Voor 2018 staat nog geen datum gepland

Locatie:           Mednetwerk, Avantilaan 7, 5482 RE Schijndel.
E-mail:            Info@mednetwerk.nl
Doelgroep:      Verzorgers bij sportverenigingen en andere geïnteresseerden.
Max. aantal:    12 deelnemers

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Schrijf je snel in voor 8 september via bovenstaand e-mailadres en geef duidelijk aan welke dag je graag aanwezig wil zijn. Hopelijk tot dan!

 

Logo Mednetwerk paramedisch centrum

Avantilaan 7
5482 RE Schijndel
Tel. 073 - 549 22 36